Rabu, 9 Mei 2012

RUBBER STAMP KHAS " ASSALAMUALAIKUM"

Sudah menjadi kebiasaan kita ketika menulis surat rasmi kita hanya akan menuli sperti ini " Assalamualaikum wr. wbkh. ". Pada tahun ini saya ingin mengajak sahabat-sahabat sekelian agar dapat mengubah cara ini kepada cara yang lebih baik lagi.

Perkataan " Assalamualaikum " berasal dari kalimah arab dan ianya merupakan ucapan penghormatan ahli-ahli syurga.

Kalimah  " Assalamualaikum "  sepatunya ditutr dalam lahjah arab dan ditulis dalam tulisan arab. Menulis kalimah  " Assalamualaikum "  tidak sepatutnya dalam tulisan rumi kerana huruf " A" pada perkataan alaikum tidak menepati sebutan huruf " ain ".

Justeru prihatin kepada masalah ini maka diperkenalkan rubber stamp khas tulisan  " Assalamualaikum " dalam tulisan arab.Penggunaannya cukup mudah dan pantas.Tidak semua komputer di rumah atau di pejabat-pejabat dibekalkan dengan program tulisan arab.

Dengan rubber stamp khas " Assalamualaikum"  ini kita tidak perlu lagi bersusah payah untuk install program ini. Dibawah ini adalah jenis-jenis font yang boleh anda pilih.


atau lebih jelas lagi ....HARGA


Kepada sahabat-sahabat yang ingin menempah rubber stamp khas Assalamualaikum bolehlah menghubungi ana pada no  017 6046148 atau 019 3237962 ( Ustaz Juhari Noor bin Hj Jaafar) ). Sahabat - sahabat juga boleh menghantarkan email ke alamat juharinoor@gmail.com

Catatan;
Harga di atas tidak termasuk bayaran pos / Penghantaran

1 ulasan:

Datoksir Kronik berkata...

TERBAIK

http://datoksirkronik.blogspot.my/
http://datoksirkronik.blogspot.my/